Snygg nykomling; det bruna stretch-tältet

Beställ nu våra nya bruna stretchtält från 500 m²

Beställ nu våra nya bruna stretchtält från 500 m²

Letar du efter ett unikt stretchtält i ditt uthyrningssortiment? Eurostretch introducerar det bruna stretchtältet! Denna färg finns inte någon annanstans och kommer att ge ditt sortiment det där lilla extra.

Att välja ett brunt tält ger många fördelar. Den neutrala färgen passar perfekt till alla typer av inredning och miljöer, från rustika utomhusmiljöer till eleganta stadsevenemang.

Varför köpa ett brunt stretchtält från Eurostretch?

Unik färg

Brunt är en tidlös och mångsidig färg som utstrålar en känsla av lyx och sofistikeradhet. Den passar perfekt till många olika evenemang, från intima bröllop till storskaliga företagsevenemang.

Kvalitet i första hand

Våra stretchtält är tillverkade av högkvalitativ tältduk som tål olika väderförhållanden. Detta garanterar en lång livslängd och ett utmärkt skydd för dina kunder.

Egen produktion

Våra stretchtält tillverkas i vår verkstad i Terborg i Nederländerna. Detta gör att vi kan säkerställa kvaliteten i varje steg av processen.

Kommer du också att välja ett brunt stretch-tält?

Kommer du också att välja ett brunt stretch-tält?

Vårt bruna stretchtält kombinerar ett elegant utseende med funktionalitet. Tälten är lätta att sätta upp och ta ner själva, vilket gör dem idealiska för snabba byten mellan olika evenemang. Dessutom är de utformade för att erbjuda flexibilitet och säkerhet oavsett väderförhållanden.

  • Material: Högkvalitativ, vattentät tältduk
  • Färgalternativ: Chokladbrun
  • Hållbarhet: Motståndskraftig mot UV-strålar och mögel

Populära storlekar

15×20 meter - 300 m²

Cirka 300 personer kan stå eller 200 personer kan sitta under detta tält i middagsuppsättning.

10×20 meter - 200 m²

Cirka 200 personer kan stå under detta spänntält och 134 personer kan sitta i middagsuppsättningen.

10×15 meter - 150 m²

Cirka 150 personer kan stå under detta spänntält och 100 personer kan sitta i middagsuppsättningen.

Begär en offert utan förpliktelse nu!

Begär en offert på ett brunt spänntält nu! Fyll i formuläret nedan så kommer vårt team att kontakta dig så snart som möjligt. Observera att minimibeställningen för denna färg är 500 m2. Detta är t.ex. ett 15x20 meter spanntält och ett 10x20 meter spanntält.

*” anger obligatoriska fält

Vanliga frågor

När stretchtältet monteras med vårt eget material och enligt våra instruktioner kan tältet stå kvar upp till vindstyrka 8. För platser nära vattnet eller öppna områden gäller vindstyrka 7. Tälten kan även stå emot vindbyar på upp till 113 km/h.

Stretchtälten är tillverkade av en enfärgad PVC-belagd duk som bearbetats med en teknisk textil. Vi har två kvaliteter att välja mellan, 550g/m2 och 740g/m2.

Eurostretchtents finns tillgängliga i alla tänkbara storlekskombinationer upp till 20 x 20 meter (400 kvadratmeter). Du kan koppla samman Eurostretchtents, vilket gör att du kan täcka stora områden. Koppling sker med speciella anslutningsdelar som kan länka samman våra tält eller ansluta dem till en byggnad.

Efter att ha köpt en stretchtält har du möjlighet att bygga upp det själv eller låta våra monteringsteam göra det åt dig. Med hjälp av våra tydliga instruktioner för montering är det helt klart möjligt att göra det själv. Det är inte rakvetenskap; du behöver bara veta rätt ordning!