Atmosfärisk cateringterrass med stretchtält

Stämningsfullt altanskydd

Stämningsfullt altanskydd

Om du letar efter ett uteplatsöverdrag för din cateringverksamhet skulle ett stretchtält vara en idealisk lösning. Dina gäster kommer nu att vara torra och i skuggan året runt.

  • Hållbart och säkert val
  • Stämningsfullt att möblera
  • Kan användas året runt, eventuellt med sidoväggar
Mer om produktion

Fler än 300 cateringföretag drar nytta av ett stretchtält

Jan-Egbert Bos van de Hof Renswoude
Perfekt skärmtak för terrassen.
För mitt företag de Hof i Renswoude letade vi efter en unik baldakin. Under våra baldakiner kan man inte bara hålla bröllop utan de används också som serveringsterrasser. Super!
Jan-Egbert Bos, De Hof Renwoude
Topplösning!
Efter det första tältet har vi nu köpt ett andra igen med denna fantastiska sommar, både för sol och regn, en topplösning.
Marveld Recreatie
Fantastiskt!
På grund av konsekvenserna av och bestämmelserna kring Corona var vi mer eller mindre tvungna att köpa ett tält, men vilken tur det visade sig vara! Från mars till oktober kan vi nu sitta under tältet och sitta ute på vår terrass. Fantastiskt!
Nico Klaver, Kalkoentje Rhenen

Varför ett Eurostretch-tält?

Snabba leveranstider

Eftersom tälten tillverkas i Nederländerna kan de levereras snabbt.

Kan användas under alla årstider

Det här tältet är idealiskt inte bara på sommaren utan även på vintern. Våra sidoväggar är idealiska för detta ändamål.

Lämplig för alla platser

Vi tillverkar standardtält, men kan också tillverka skräddarsydda och specialanpassade tält. Något för alla.

Inspiration

Sidoväggar för vintern

Visste du att det är möjligt att justera ditt tält på vintern? Genom att lägga till sidoväggar i ditt stretchtält kan dina besökare sitta ute i värmen på vintern.

  • Kan användas året runt
  • Stämningsfullt vintertält
  • Lätt att justera
Offert för sidoväggar
Sidoväggar för vintern

Sätt upp ditt stretchtält
I 6 steg

Vanliga frågor

Stretchtältet är ett flexibelt skydd som normalt förblir öppet på sidorna. Men det är nu möjligt att förse tältet med våra egna utvecklade sidoväggar. Vi ger gärna mer information om dessa sidoväggar, som också kan ses i vår utställning. Det är också möjligt att sänka en sida, vilket minskar det tillgängliga utrymmet under tältet till cirka 2,5 meter.

Eurostretchtents finns tillgängliga i alla tänkbara storlekskombinationer upp till 20 x 20 meter (400 kvadratmeter). Du kan koppla samman Eurostretchtents, vilket gör att du kan täcka stora områden. Koppling sker med speciella anslutningsdelar som kan länka samman våra tält eller ansluta dem till en byggnad.

Efter att ha köpt en stretchtält har du möjlighet att bygga upp det själv eller låta våra monteringsteam göra det åt dig. Med hjälp av våra tydliga instruktioner för montering är det helt klart möjligt att göra det själv. Det är inte rakvetenskap; du behöver bara veta rätt ordning!

Onze stretchtenten zijn van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige blikvanger. Mits er natuurlijk goed wordt omgegaan met de materialen. Je kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

Stretchtälten är tillverkade av en enfärgad PVC-belagd duk som bearbetats med en teknisk textil. Vi har två kvaliteter att välja mellan, 550g/m2 och 740g/m2.

Ge din trädgård ett nytt utseende med ett stretchtält

Stretchtält i din trädgård tillhandahåller en trevlig sittplats där du kan ta emot dina gäster. Behöver din trädgård ett stretchtält med en unik form? Eftersom vi levererar stretchtält i alla storlekar och former kan utrymmet i din trädgård användas optimalt. Utöver att ditt stretchtält kommer att se vackert ut är säkerheten såklart lika viktig. Som ett resultat levererar vi endast tält av högsta kvalitet. Eftersom vi genomför produktionen själva har vi det helt i egna händer.

Visa stretch-tälten
Ge din trädgård ett nytt utseende med ett stretchtält
Bygg ditt trädgårdstält helt själv

Bygg ditt trädgårdstält helt själv

När du har hittat rätt stretchtält för din trädgård vill du naturligtvis få upp det så fort som möjligt. Är du händig och flyr inte från en utmaning? Använd vår manual för att bygga tält så kan du enkelt bygga ditt eget stretchtält! Behöver du hjälp? Då står vårt byggteam redo att sätta upp stretchtältet i trädgården åt dig. Nyfiken på vad som är möjligt för din trädgård? Begär en offert eller kontakta oss för att diskutera dina önskemål.

Begär en offert