Vanliga frågor

Att köpa ett stretchtält är inte ett beslut i stunden. Eurostretch producerar och levererar stretchtält av högsta kvalitet. Därför är ett Eurostretch-tält det bästa valet för dig. Men vi kan tänka oss att du kan ha frågor om våra produkter. På den här sidan kommer vi att svara på dina vanligaste frågor. Är din fråga inte bland dem? Tveka inte att kontakta oss!

När stretchtältet monteras med vårt eget material och enligt våra instruktioner kan tältet stå kvar upp till vindstyrka 8. För platser nära vattnet eller öppna områden gäller vindstyrka 7. Tälten kan även stå emot vindbyar på upp till 113 km/h.

Den mest populära storleken 2022 var 7,5 x 10 m. Detta tält kan monteras av 2 personer (i genomsnitt) på mindre än en timme

Allt fler myndigheter och festivalarrangörer kräver både brandskyddscertifikat och kompletta tältböcker. De statiska beräkningarna och praktiska anvisningarna i en sådan tältbok ger dig försäkran om en säker, pålitlig bygg- och arbetsmetod. Tältboken är tillgänglig för våra kunder mot en extra kostnad.

Onze stretchtenten zijn van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige blikvanger. Mits er natuurlijk goed wordt omgegaan met de materialen. Je kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

När du köper en stretchtält från Eurostretch har du en ettårig full garanti på ditt tält. Du har till och med två års garanti på svetsade sömmar. För frågor om din stretchtält kan du alltid kontakta oss efter den perioden.

Efter att ha köpt en stretchtält har du möjlighet att bygga upp det själv eller låta våra monteringsteam göra det åt dig. Med hjälp av våra tydliga instruktioner för montering är det helt klart möjligt att göra det själv. Det är inte rakvetenskap; du behöver bara veta rätt ordning!

Ett stretchtält kan placeras direkt på marken eller på stenar. Om det placeras på en asfalterad yta behöver du lastbärande block som väger 1080 kg, men det kan finnas andra möjligheter. I sådana fall begär vi alltid en bild på platsen för att bedöma alternativen.

Självklart har vi vackra golv tillgängliga för våra stretchtält. Vi kan tillhandahålla trädäcksgolv, men detta är endast tillgängligt på begäran. Andra golv finns tillgängliga på begäran.

Stretchtältet är ett flexibelt skydd som normalt förblir öppet på sidorna. Men det är nu möjligt att förse tältet med våra egna utvecklade sidoväggar. Vi ger gärna mer information om dessa sidoväggar, som också kan ses i vår utställning. Det är också möjligt att sänka en sida, vilket minskar det tillgängliga utrymmet under tältet till cirka 2,5 meter.

Våra stretchtält lämpar sig för många olika användningsområden. Tältuthyrningsföretag använder våra tält som en del av sin leveransprogram. Restaurang- och caféägare använder våra tält för att täcka sina terrasser. Dessutom producerar vi unika specialtält och skydd (till exempel för utomhusmässor eller halvpermanenta paviljonger) och utvecklar koncept för specifika marknader internt. Om du har en specifik tillämpning i åtanke, kontakta oss. Det är mer möjligt än du tror!

Absolut! Tyget kan tryckas helt eller delvis, till exempel med en levererad bild eller företagslogotyp. Trycket är i full färg, vattentätt och motståndskraftigt mot töjning. Tryckning görs mot en extra kostnad.

Eurostretchtents finns tillgängliga i alla tänkbara storlekskombinationer upp till 20 x 20 meter (400 kvadratmeter). Du kan koppla samman Eurostretchtents, vilket gör att du kan täcka stora områden. Koppling sker med speciella anslutningsdelar som kan länka samman våra tält eller ansluta dem till en byggnad.

Eurostretchtents finns tillgängliga i alla tänkbara storlekskombinationer upp till 20 x 20 meter (400 kvadratmeter). Du kan koppla samman Eurostretchtents, vilket gör att du kan täcka stora områden. Koppling sker med speciella anslutningsdelar som kan länka samman våra tält eller ansluta dem till en byggnad.

För att säkerställa 100% vattentäthet, svetsar vi sömmarna med hög frekvens och den mjuka kilteknologin, vilket ger din stretchtält en absolut klass. De svetsade sömmarna är till och med starkare än tyget självt, och genom att göra det på detta sätt kan du knappt se var remsorna är sammanfogade på ditt nya stretchtält. Det ser ut som en helhet!

Stretchtälten är tillverkade av en enfärgad PVC-belagd duk som bearbetats med en teknisk textil. Vi har två kvaliteter att välja mellan, 550g/m2 och 740g/m2.