Vanliga frågor

Vanliga frågor

Att köpa ett stretchtält är inte ett beslut i stunden. Eurostretch producerar och levererar stretchtält av högsta kvalitet. Därför är ett Eurostretch-tält det bästa valet för dig. Men vi kan tänka oss att du kan ha frågor om våra produkter. På den här sidan kommer vi att svara på dina vanligaste frågor. Är din fråga inte bland dem? Tveka inte att kontakta oss!

Vilket tyg är stretchtälten gjorda av?

Stretchtälten är gjorda av enkelbelagd PVC-duk. Duken väger 740 gram/m2.

Varför är sömmarna högfrekvenssvetsade?

Vi svetsar sömmarna för att säkerställa att tälten är 100 % vattentäta. Vi gör detta med hjälp av en högfrekvent mjuk kilteknik som ger ditt tält det högkvalitativa utseendet och finishen. Sömmarna är ännu starkare än själva tyget.

Vilka format levererar Eurostretch?

Eurostretch-tält finns i alla tänkbara format, upp till 20 x 20 meter (400 kvadratmeter). Du kan ansluta Eurostretch-tält för ännu större ytor. Tälten är sammanlänkade med hjälp av speciella anslutningar, så våra tält kan sammanfogas eller fästas i en byggnad.

Kan ni trycka på Eurostretch-tält?

Absolut! Tyget kan behandlas med ett helt eller delvis tryck, till exempel en levererad företagslogotyp eller bild. Trycket är fullfärgat, vattentätt och töjbart. Tryck kan appliceras mot en extra avgift.

Vad kan ett stretchtält användas till?

Våra stretchtält kan användas för en mängd olika tillämpningar. Tältuthyrningsföretag erbjuder våra tält som en del av deras produktportfölj. Restaurang- och kaféägare använder våra tält som baldakin för sina uteplatser. Vi producerar också skräddarsydda tält och baldakiner för evenemang som utomhusmässor och halvpermanenta paviljonger, och vi utvecklar våra egna koncept för specifika marknader. Meddela oss om du har en särskild tillämpning i åtanke. Du skulle bli förvånad över möjligheterna!

Är det möjligt att stänga av tältets sidor?

Stretchtältet är en flexibel baldakin, sidorna lämnas vanligtvis öppna. Det är möjligt att montera ena sidan mot golvet. Det betyder att det finns mindre plats under tältet, cirka 2,5 meter.

Kan jag köpa golv med mitt stretchtält?

Vi har kvalitetsgolv tillgängliga för våra stretchtält. Vi kan leverera trägolv från lager. Andra typer av golv finns på begäran.

Kan jag placera ett stretchtält på vilken yta som helst?

Du kan placera ett stretchtält direkt på marken eller på asfalterade ytor.

Kan jag sätta upp mitt eget stretchtält?

När du har köpt ditt stretchtält kan du välja att sätta upp det själv eller att låta göra detta åt dig av våra montageteam. Men du kan verkligen göra det själv med hjälp av våra tydliga bruksanvisningar!

Vilken typ av garanti har jag på mitt stretchtält?

Om du köper ett stretchtält från Eurostretch har du ett års garanti på ditt tält! Svetsfogarna har till och med två års garanti. Om du har några frågor om ditt stretchtält efter köpet är du alltid välkommen att kontakta oss.

Finns det ett sätt att förbättra mitt tälts livslängd?

Våra stretchtält är gjorda av de finaste materialen och kommer att förbli slående och vackra i många år framöver. Du kan dock öka tältets livslängd genom att tvätta tyget en gång om året. Vill du lära dig mer om rengöring av tältet? Kontakta oss.

När behöver jag en tältbok eller en byggbok?

Statliga myndigheter och festivalarrangörer efterfrågar alltmer brandsäkerhetscertifikat, men också om hela byggtältböcker. De statiska beräkningarna och de praktiska instruktionerna i en tältbok garanterar säkra och pålitliga byggprocedurer och metoder. Tältböcker finns tillgängliga för våra kunder mot en extra avgift.