Kvalitativa stretchtält för ditt uthyrningssortiment

Skräddarsytt erbjudande

Skräddarsytt erbjudande

Stretchtältet är ett populärt tält för bröllop, fester och festivaler. Som tältuthyrningsföretag kommer du utan tvekan få många förfrågningar om detta attraktiva kapell.

  • Ofta omedelbart tillgängligt från lager
  • Populärt för evenemang
  • Inklusive alla tillbehör så som pinnar
Mer om produktion Inspiration

Fler än 60 tältuthyrningsföretag drar nytta av ett stretchtält

Ökad efterfrågan på våra tält.
På Donselaar Tents ser vi att efterfrågan på stretchtält ökar för varje dag som går. Vi är glada att ha några i lager dessa dagar. Detta gör att vi snabbt kan förse kunderna med ett stretchtält i alla färger.
Daan Lancee
Perfekt baldakin för bröllop
För mitt företag de Hof i Renswoude letade vi efter en unik baldakin. Under våra stretchtält kan inte bara bröllop hållas, utan de används också som cateringterrass. Super!
Jan-Egbert Bos - Restaurant de Hof
Tältet är flexibelt, precis som Eurostretch självt.
Vi på Himmeltak har använt eurostretch sedan 2018. Flexibiliteten hos både tältet och eurostretch i sig gör oss mycket nöjda. Vi ser med tillförsikt på framtiden tillsammans!
Tommy & Jeske Groffen, Himmeltak Exclusive Tent Rental

Varför ett Eurostretch stretch-tält

Korta leveranstider

Eftersom tälten tillverkas i Nederländerna kan de levereras snabbt.

Stämningsfullt för alla evenemang

Tack vare flexibiliteten hos dessa tält kan de alltid uppfylla kundernas krav.

Lämplig för alla platser

Vi tillverkar standardtält, men kan också tillverka skräddarsydda och specialanpassade tält.

Begär offert

Nya sidoväggar

Under det senaste året har vi varit upptagna med att vidareutveckla våra sidoväggar. Tack vare dessa väggar kan evenemangen fortsätta året runt. Du kan också enkelt dra upp dem med dragkedja för en öppen upplevelse.

  • Stabilare tack vare sidostolpar och balkar
  • Unik elegant sidovägg
  • Användning året runt
Nya sidoväggar

Sätt upp ditt stretchtält
I 6 steg

Vanliga frågor

Stretchtältet är ett flexibelt skydd som normalt förblir öppet på sidorna. Men det är nu möjligt att förse tältet med våra egna utvecklade sidoväggar. Vi ger gärna mer information om dessa sidoväggar, som också kan ses i vår utställning. Det är också möjligt att sänka en sida, vilket minskar det tillgängliga utrymmet under tältet till cirka 2,5 meter.

Eurostretchtents finns tillgängliga i alla tänkbara storlekskombinationer upp till 20 x 20 meter (400 kvadratmeter). Du kan koppla samman Eurostretchtents, vilket gör att du kan täcka stora områden. Koppling sker med speciella anslutningsdelar som kan länka samman våra tält eller ansluta dem till en byggnad.

Efter att ha köpt en stretchtält har du möjlighet att bygga upp det själv eller låta våra monteringsteam göra det åt dig. Med hjälp av våra tydliga instruktioner för montering är det helt klart möjligt att göra det själv. Det är inte rakvetenskap; du behöver bara veta rätt ordning!

Onze stretchtenten zijn van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige blikvanger. Mits er natuurlijk goed wordt omgegaan met de materialen. Je kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

Stretchtälten är tillverkade av en enfärgad PVC-belagd duk som bearbetats med en teknisk textil. Vi har två kvaliteter att välja mellan, 550g/m2 och 740g/m2.

En investering med avkastning

Tvivlar du fortfarande på om det är en smart investering att köpa stretchtält? Då vill vi lugna dig. Eftersom stretchtältet har blivit en riktig trend inom olika branscher är det garanterat att du kommer att hyra ut dina stretchtält året runt. Att hyra ut stretchtält är därför säkerligen en investering med avkastning.

Visa stretch-tälten
En investering med avkastning
Vad är det för stretchtält du ska hyra ut?

Vad är det för stretchtält du ska hyra ut?

Som hyresvärd är det viktigt att svara mot målgruppens behov. Vilken är trenden bland stretchtälten? De sandfärgade stretchtälten tilltalar naturligtvis alla. Men genom att ha en ljus färg i ditt sortiment säkerställer du att du särskiljer dig från dina konkurrenter. Vill du ha råd om detta? Ta kontakt med en av våra experter.

Få en offert.