Äkta nederländska stretch-tält

Välj ditt perfekta tält

Välj ditt perfekta tält

Eurostretch säljer inte bara stretch-tält, vi utvecklar och tillverkar dem också! I vår verkstad i Terborg tillverkar vi varje dag stretch-tält av högsta kvalitet som vi levererar till ett snabbt växande antal kunder i Europa.

  • Standardstorlekar, tillgängliga från lager
  • Tält efter mått, komponera ditt unika tält.
  • Stretchtält med sidoväggar, användning året runt
Inspiration

Dessa tält finns tillgängliga i följande färger

Sand
Svart
Elfenben vit
Taupe
Grå
Grönt
Orange
Rosa

Vad du kan förvänta dig av oss

Varje stretch-tält sätts ihop med omsorg. Tillsammans med våra ritare letar vi efter de rätta formerna för tältet.

Ett års full garanti

Vi hjälper dig gärna att göra rätt val.

Brandfarliga stretch-tält med erforderliga certifikat och levererade i enlighet med tältboksdirektivet.

Transport och montering möjlig

Utveckling av vårt stretch-tält

Utveckling av vårt stretch-tält

När vi tillverkar våra tält använder vi en ensidigt belagd teknisk textil som vi har utvecklat själva.

Detta tyg är av mycket hög kvalitet och är dessutom certifierat brandsäkert. För oss är sömmarna inte sydda utan högfrekvent svetsade. Detta gör dem extremt starka. Sömmarna är till och med starkare än tyget!

Vi utför varje dag kvalitetskontroller av de svetsade skarvarna i våra stretch-tält. För att kontrollera svetsfogarna sträcker vi en bit tyg i vår dragprovningsmaskin. Då vet vi exakt hur mycket kraft skarven klarar av och kan göra riktade förbättringar. Som ett resultat av detta levererar vi alltid samma kvalitet.

Begär en offert inspiration

Sätt upp ditt stretchtält
I 6 steg

Vanliga frågor

Stretchtältet är ett flexibelt skydd som normalt förblir öppet på sidorna. Men det är nu möjligt att förse tältet med våra egna utvecklade sidoväggar. Vi ger gärna mer information om dessa sidoväggar, som också kan ses i vår utställning. Det är också möjligt att sänka en sida, vilket minskar det tillgängliga utrymmet under tältet till cirka 2,5 meter.

Eurostretchtents finns tillgängliga i alla tänkbara storlekskombinationer upp till 20 x 20 meter (400 kvadratmeter). Du kan koppla samman Eurostretchtents, vilket gör att du kan täcka stora områden. Koppling sker med speciella anslutningsdelar som kan länka samman våra tält eller ansluta dem till en byggnad.

Våra stretchtält lämpar sig för många olika användningsområden. Tältuthyrningsföretag använder våra tält som en del av sin leveransprogram. Restaurang- och caféägare använder våra tält för att täcka sina terrasser. Dessutom producerar vi unika specialtält och skydd (till exempel för utomhusmässor eller halvpermanenta paviljonger) och utvecklar koncept för specifika marknader internt. Om du har en specifik tillämpning i åtanke, kontakta oss. Det är mer möjligt än du tror!

Allt fler myndigheter och festivalarrangörer kräver både brandskyddscertifikat och kompletta tältböcker. De statiska beräkningarna och praktiska anvisningarna i en sådan tältbok ger dig försäkran om en säker, pålitlig bygg- och arbetsmetod. Tältboken är tillgänglig för våra kunder mot en extra kostnad.

Självklart har vi vackra golv tillgängliga för våra stretchtält. Vi kan tillhandahålla trädäcksgolv, men detta är endast tillgängligt på begäran. Andra golv finns tillgängliga på begäran.