Blogs

Skapa en magisk vinterupplevelse med stretchiga tält

När de kalla vintervindarna gör sitt intåg och semesterkänslan infinner sig uppstår ett unikt tillfälle att förvandla utomhusutrymmen till mysiga tillflyktsorter. Eurostrechs stretchtält erbjuder en mycket lämplig lösning för att göra detta på ett praktiskt och stämningsfullt sätt, oavsett om du hyr ut det eller använder det för eget bruk.

Läs mer

4 tips så håller ditt stretchtält i flera år

När du väljer att investera i ett eller flera stretchtält vill du naturligtvis att det ska hålla sig snyggt så länge som möjligt. Oavsett om du använder stretchtältet för uthyrning eller privat bruk kommer det efter ett tag att behöva underhållas. Med rätt skötsel och underhåll kan ditt stretchtält trots allt hålla i flera år,…

Läs mer

Skapa ditt unika stretchtält med Eurostretch

Stretchtält är ett populärt val för både privata och affärsrelaterade evenemang. De är flexibla och eleganta. Med Eurostretch har du möjligheten att utvidga ditt stretchtält och göra det verkligen unikt. I den här bloggen läser du vilka alternativ som finns för att skapa ett unikt stretchtält.

Läs mer
Eurostretchtents 28

Tips för ett rent stretchtält

Ett rent stretchtält är inte bara estetiskt tilltalande utan förlänger också tältets livslängd. Genom att regelbundet rengöra och underhålla ditt stretchtält säkerställer du att du kan njuta av det längre. Här är några tips för att hålla ditt stretchtält i toppskick:

Läs mer

Från festivaltält till unik produkt

EUROSTRETCH X UNBEGUN På UNBEGUN ger de de starkaste restmaterialen ett nytt liv. Så upcyclar de markt-, transport- och skyddsdukar, och nu också stretchtält, till unika produkter. Vi på EUROSTRETCH har ingått ett samarbete med UNBEGUN för att omvandla våra restavfall och använda tyger till laptopsleeves, tabletcases och axelväskor.

Läs mer

Detta är varför en stretchtält är oumbärlig på din restaurang.

Som restaurangägare vet du hur viktigt det är att erbjuda dina gäster en bekväm och stämningsfull upplevelse. Du vill att de ska känna sig välkomna och hemma i din restaurang och att de ska njuta av maten, dryckerna och servicen. Men vad händer om vädret inte samarbetar? Om det är för kallt, för varmt, för…

Läs mer