Välj ett unikt stretch-tält med
sidoväggar på fasta stolpar

Ditt stretch-tält kan nu stå upp året runt

Ditt stretch-tält kan nu stå upp året runt

Under det senaste året har vi varit upptagna med att vidareutveckla våra sidoväggar. Förutom sidoväggar är fasta stolpar också ett elegant tillägg till ditt stretch-tält. Läs mer om möjligheterna.

  • Användning året runt
  • Stabilare tack vare sidostänger och balkar
  • Stabilare tack vare sidostänger och balkar
Ge mig råd

Vad är fasta stänger i ett stretch-tält?

Förutom våra traditionella stolpar kan du välja en konstruktion med fasta stolpar. Stolparna i rå kastanjeträ (med en diameter på 14/16 cm) är tillräckligt starka för att fungera som en enda förankringspunkt. Stolparna är så starka att det inte behövs några pinnar och stag i gångområdet. Dessa stolpar används ofta inom hotell- och restaurangbranschen (se bild ovan). Stretchtält är lätta att ta ner tack vare klicksystemet med karbinhakar och ögon i stolparna. Monteringen tar däremot mer tid och ansträngning. Detta gör att varje montering är högre än med standardstänger.

Tätt slutförande av ditt stretchtält

Tätt slutförande av ditt stretchtält

Under det senaste året har vi varit upptagna med att vidareutveckla våra sidoväggar. Dessa väggar erbjuder en idealisk lösning både sommar och vinter.

Vi vet alla att det faller en droppe regn i Nederländerna, även på sommaren. Om du alltid vill vara säker på ett lyckat evenemang bör du välja extra sidoväggar till ditt stretchtält. Dessa väggar kan du se i vårt showroom eller begära mer information från vår försäljningsavdelning.

Begär offert Besök i utställningslokaler

Varför välja sidoväggar

Njut av ditt tält även på vintern

Helt anpassad

Stabilare tack vare sidostolpar och balkar

Ett attraktivt tält både öppet och stängt

Dessa företag har redan köpt stretch-tält:

Perfekt skärmtak för terrassen.
För mitt företag de Hof i Renswoude letade vi efter en unik baldakin. Under våra baldakiner kan man inte bara hålla bröllop utan de används också som serveringsterrasser. Super!
Jan-Egbert Bos, De Hof Renswoude
Vilken tur!
På grund av konsekvenserna av och bestämmelserna kring Corona var vi mer eller mindre tvungna att köpa ett tält, men vilken tur det visade sig vara! Från mars till oktober kan vi nu sitta under tältet och sitta ute på vår terrass. Fantastiskt!
Nico Klaver, Kalkoentje Rhenen
Tältet är flexibelt, precis som Eurostretch självt.
Vi på Himmeltak har använt eurostretch sedan 2018. Flexibiliteten hos både tältet och eurostretch i sig gör oss mycket nöjda. Vi ser med tillförsikt på framtiden tillsammans!
Tommy & Jeske Groffen Himmeltak Exclusive Tent Rental

Sätt upp ditt stretchtält
I 6 steg

Vanliga frågor

Stretchtältet är ett flexibelt skydd som normalt förblir öppet på sidorna. Men det är nu möjligt att förse tältet med våra egna utvecklade sidoväggar. Vi ger gärna mer information om dessa sidoväggar, som också kan ses i vår utställning. Det är också möjligt att sänka en sida, vilket minskar det tillgängliga utrymmet under tältet till cirka 2,5 meter.

Eurostretchtents finns tillgängliga i alla tänkbara storlekskombinationer upp till 20 x 20 meter (400 kvadratmeter). Du kan koppla samman Eurostretchtents, vilket gör att du kan täcka stora områden. Koppling sker med speciella anslutningsdelar som kan länka samman våra tält eller ansluta dem till en byggnad.

Efter att ha köpt en stretchtält har du möjlighet att bygga upp det själv eller låta våra monteringsteam göra det åt dig. Med hjälp av våra tydliga instruktioner för montering är det helt klart möjligt att göra det själv. Det är inte rakvetenskap; du behöver bara veta rätt ordning!

Onze stretchtenten zijn van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige blikvanger. Mits er natuurlijk goed wordt omgegaan met de materialen. Je kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

Stretchtälten är tillverkade av en enfärgad PVC-belagd duk som bearbetats med en teknisk textil. Vi har två kvaliteter att välja mellan, 550g/m2 och 740g/m2.