Träffa vårt team

Med en passion för stretch-tält

Med en passion för stretch-tält

Varje dag tillverkar vi vackra stretch-tält i vår moderna verkstad i Terborg. Våra rådgivare som ger personlig rådgivning för ditt tält, vår produktionspersonal som svetsar tälten och tar hand om alla finesser: alla är en viktig länk i produktionen.

Detta är vårt folk

Joris

Försäljning

Jurian

Försäljning

Jos

Produktionschef

Dani

Montering

Annelies

Klädsarbetare

Sigrid

Klädsarbetare

Anneke

produktions- och klädanställd

Roos

Klädsarbetare

Sonja

Klädsarbetare

Jos

Chef

Tidslinje

 • 2007 - Hur allt började

  Under ett besök i Namibia introducerades Eurostretchs grundare för sitt första stretchtält. Han blev genast såld! Som partner i en nederländsk tältuthyrningsverksamhet såg han gott om marknadspotential för dessa tält.

 • 2008 - Försäljning av afrikanska tält

  De första tälten köptes i Sydafrika för att lanseras på den nederländska marknaden. Tälten blev en omedelbar succé och sålde bra. De afrikanska tälten uppfyllde dock inte europeiska standarder och var inte vattentäta. Försäljningen avbröts, och företaget började forska och utveckla en egen tyglösning för tält.

 • 2013 - Eget tälttyg

  Efter flera år lyckades de skapa ett tälttyg som uppfyllde alla krav som krävs. Det här tyget var brandsäkerhetscertifierat och kunde säljas i hela Europa.

 • 2015 - Oberoende företag

  Försäljningen av stretchtälten och hyresaspekten av verksamheten delades upp. Eurostretch registrerades hos Handelskammaren som ett oberoende företag. De flyttade också från en bondgård på Achterhoeks landsbygd till en toppmodern verkstad i Doetinchem.

 • 2016 - Eurostretch satsar internationellt

  Eurostretch börjar leverera sina produkter till Tyskland. De startade också upp egna distributörer i Tyskland, Schweiz och Österrike. Expansionen fortsatte under åren som följde, stretchtälten såldes i ökande antal länder i hela Europa.

 • 2017 - Rätt adress för skräddarsydda tält

  År 2017 började Eurostretch erbjuda skräddarsydda tälttjänster utöver deras standardutbud av tältstorlekar. Har du ett träd som går rakt igenom mitten av tältet, eller letar du efter en unik form eller lösning? Inga problem!

 • 2018 - Eurostretch på den engelska marknaden

  Eurostretch samarbetar med en distributör i Storbritannien för att bättre kunna betjäna sina kunder.

 • 2020 - Eurostretch-tält på den iberiska halvön

  Vill du köpa ett Eurostretch-tält i Spanien? Från och med 2020 kan det enkelt ordnas via deras spanska distributör.

 • 2021 - Eurostretchs nästa steg

  I början av 2021 blir Eurostretch ett systerbolag till Donselaar Tenten, den ledande specialisten på tillfälliga bostadsuthyrningar. Denna kombination av krafter öppnar en värld av möjligheter för framtiden.

Våra underbara kunder som vi har njutit av att arbeta med!