Eurostretch - Din partner för professionella flextält

Eurostretch - Din partner för professionella flextält

På Eurostretch förstår vi behoven hos tältuthyrningsföretag, cateringföretag och campingplatser. Som en ledande europeisk tillverkare av flextält erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa och hållbara flextält. Köp direkt från tillverkaren och upplev skillnaden i kvalitet och service.

Varför ett flexitält från Eurostretch?

Europeisk produktion

Alla våra flexibla tält tillverkas i vår verkstad i Terborg, Nederländerna. Verkstaden ligger i anslutning till vårt huvudkontor, så vi har korta kommunikationsvägar och kan garantera enastående kvalitetskontroll och hantverk.

Köp direkt från tillverkaren

Direkt från tillverkaren till dig, utan inblandning av tredje part. Detta garanterar bästa pris och direkt tillgång till våra experter, som gärna ger dig personlig rådgivning.

Standardstorlekar eller specialformer

Från standardstorlekar till specialdesignade former – våra flexibla tält kan anpassas perfekt till dina specifika krav. Ett flexibelt tält kan utvecklas för varje plats.

År 2023 har vi producerat

stretchtält

Kunderna ger oss en

För service och kvalitet

Levererade till över

länder

Ett flextält i alla storlekar och färger

Ett flextält i alla storlekar och färger

Det fantastiska med våra flextält är deras stora mångsidighet. Tälten finns i alla storlekar och i alla färger.

Om du är ute efter ett litet tält, så tillverkar vi ett. Men ett flexitält är också lämpligt för att täcka många hundra kvadratmeter. Genom att koppla ihop flera tält kan vi täcka vilken yta som helst. I vår verkstad skapar vi ett tält i den färg som passar bäst för ditt framtida användningsområde. Naturligtvis kan vi alltid ge dig råd om detta.

Ett års garanti på varje flextält

På Eurostretch levererar vi högkvalitativa tält som har en lång livslängd. Dessutom erbjuder vi en fullständig första års garanti på våra tält. Så du kan njuta fullt ut av din investering utan några bekymmer. Men även efter det första året står våra tält naturligtvis som ett hus. Endast de bästa materialen är tillräckligt bra för våra tält. Och det återspeglas i utseendet på våra tält, deras långa livslängd och höga säkerhet.

Säkra tält för alla ändamål

Säkerheten är ett viktigt krav när man använder tält. Naturligtvis uppfyller våra tält de krav som ställs. Dessutom är duken brandhämmande, vilket gör tälten brandsäkra.

I många fall krävs en tältbok för tillståndsansökningar. Därför har vi en tältbok för alla de mest efterfrågade formaten, som innehåller all teknisk information om tältet/tälten. Tack vare den höga kvaliteten på våra flex-tält kommer dina gäster snart att kunna njuta bekymmersfritt i en stämningsfull miljö.

Säkra tält för alla ändamål
Eurostretch levererar den kompletta bilden

Eurostretch levererar den kompletta bilden

Vårt team hjälper dig gärna från den första orienteringen om ett flex-tält. Vem som helst kan komma till oss för att få råd om ett lämpligt tält. Från tältuthyrningsföretag, evenemangsorganisationer till privatpersoner. Vi har lång erfarenhet av att leverera tält för olika ändamål. Förutom skräddarsydda råd levererar vi ett skräddarsytt tält. Och efter tillverkningen i vår verkstad reser vi det på plats åt dig om du så önskar. Du slipper alltså alla bekymmer när du köper ett atmosfäriskt flexitält.

 

Upptäck vår högkvalitativa tältduk

För att göra våra tält så robusta som möjligt har vi utvecklat vår egen tältduk. Vi använder belagd teknisk väv för detta ändamål. Dessutom väljer vi att inte sy sömmarna utan svetsar dem med hög frekvens. Detta gör sömmarna ännu starkare än själva tältduken och 100% vattentäta. Vår African B1 har olika egenskaper som gör den lämplig för alla användningsområden. Oavsett om du ska använda den som terrasstak, festivaltält eller som en extra atmosfär i trädgården är den här duken perfekt för det.

Leverans över hela Europa

Leverans över hela Europa

Även om vår filial ligger i Terborg (NL), begränsar Eurostretch inte sina tjänster till de nederländska gränserna. Du kan räkna med oss för köp av ett flex-tält var som helst i Europa. Letar du efter en pålitlig leverantör för ett eller flera flex-tält från utlandet? Eurostretch är redo att ge dig expertråd och leverera högkvalitativa tält, var du än befinner dig i Europa.

Vanliga frågor

När stretchtältet monteras med vårt eget material och enligt våra instruktioner kan tältet stå kvar upp till vindstyrka 8. För platser nära vattnet eller öppna områden gäller vindstyrka 7. Tälten kan även stå emot vindbyar på upp till 113 km/h.

Självklart har vi vackra golv tillgängliga för våra stretchtält. Vi kan tillhandahålla trädäcksgolv, men detta är endast tillgängligt på begäran. Andra golv finns tillgängliga på begäran.

Ett stretchtält kan placeras direkt på marken eller på stenar. Om det placeras på en asfalterad yta behöver du lastbärande block som väger 1080 kg, men det kan finnas andra möjligheter. I sådana fall begär vi alltid en bild på platsen för att bedöma alternativen.

Allt fler myndigheter och festivalarrangörer kräver både brandskyddscertifikat och kompletta tältböcker. De statiska beräkningarna och praktiska anvisningarna i en sådan tältbok ger dig försäkran om en säker, pålitlig bygg- och arbetsmetod. Tältboken är tillgänglig för våra kunder mot en extra kostnad.