Uppfällbart tält som terrasstak

Uppfällbart tält som altanöverbyggnad; en smart investering

Uppfällbart tält som altanöverbyggnad; en smart investering

På Eurostretchtents förstår vi att terrassen är en viktig del av en hotellverksamhet. Det är mer än bara en plats för gästerna att sitta på; det är en förlängning av ditt företag och den atmosfär du vill utstråla.

Eurostretch erbjuder stretchtält som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande, så att dina gäster alltid kan njuta av sig själva med stil. Välj en av våra standardstorlekar eller välj en speciell form som passar sömlöst med dina lokaler och plats.

Ett stretchigt tält på din terrass är...

Mångsidig

Oavsett om det är en solig sommarkväll eller en kylig höstdag ger våra stretchtält skydd och komfort i alla väderförhållanden.

Förbättrad atmosfär

Förhöj stämningen på din terrass med våra elegant designade stretchtält som finns i olika färger, storlekar och former.

Enkel montering och demontering

Vill du ha spanntältet på en annan plats eller ta ner det för att vädret börjar bli fint? Inga problem, stretchtältet kan tas ner inom 1 timme och sättas upp igen inom 2 timmar.

Varför välja Eurostretch?

Varför välja Eurostretch?

  • Europeisk produktion – Vi tillverkar våra spänntält i Nederländerna. Både vårt kontor och vår produktionshall ligger på samma plats. Det gör att kommunikationsvägarna är korta, vi kan övervaka kvaliteten och du behöver inte vänta i månader på ditt tält. Vår genomsnittliga leveranstid är två veckor, beroende på trafiken.

 

  • Personlig rådgivning – Våra kundansvariga ger dig råd och stöd hela vägen. Du har en fast kontaktpunkt som håller dig informerad om hela processen.

 

  • Hållbar investering – Ett stretchtält är en hållbar investering. Våra tält har en livslängd på 7 till 10 år. Dessutom används vårt restavfall av UNBEGUN, som förvandlar det till laptopfodral, surfplattefodral och axelremsväskor.

År 2024 har vi redan producerat mer än

stretchtält

Kunderna ger oss en

För service och kvalitet

Levereras till

länder över hela världen

Vanliga frågor

När stretchtältet monteras med vårt eget material och enligt våra instruktioner kan tältet stå kvar upp till vindstyrka 8. För platser nära vattnet eller öppna områden gäller vindstyrka 7. Tälten kan även stå emot vindbyar på upp till 113 km/h.

Absolut! Tyget kan tryckas helt eller delvis, till exempel med en levererad bild eller företagslogotyp. Trycket är i full färg, vattentätt och motståndskraftigt mot töjning. Tryckning görs mot en extra kostnad.

Ett stretchtält kan placeras direkt på marken eller på stenar. Om det placeras på en asfalterad yta behöver du lastbärande block som väger 1080 kg, men det kan finnas andra möjligheter. I sådana fall begär vi alltid en bild på platsen för att bedöma alternativen.

Efter att ha köpt en stretchtält har du möjlighet att bygga upp det själv eller låta våra monteringsteam göra det åt dig. Med hjälp av våra tydliga instruktioner för montering är det helt klart möjligt att göra det själv. Det är inte rakvetenskap; du behöver bara veta rätt ordning!

Sätt upp ditt spanntält som ett terrasstak i 6 steg