Genomgång av höjdpunkterna i Eurostretch 2023

Genomgång av höjdpunkterna i Eurostretch 2023

När vi närmar oss slutet av året är det den perfekta tiden att se tillbaka och fira Eurostretchs betydelsefulla framgångar 2023. Det här året var en period med både utmaningar och enorm tillväxt, med många höjdpunkter som gjorde det speciellt. Vi ökade vår produktionskapacitet och förverkligade exceptionella projekt på olika platser. Under 2023 har vi vidareutvecklat våra färdigheter och nått nya framgångar. Med stolthet och tacksamhet vill vi tacka vårt hängivna team, våra pålitliga partners och våra uppskattade kunder för deras bidrag. I den här bloggen vill vi dela med oss av några av de mest imponerande ögonblicken under det gångna året.

Invigning av vårt showroom

Invigning av vårt showroom

I början av året öppnade vi stolt vårt nya showroom i Terborg. Med en generös yta på 300 m² är det den perfekta platsen för dig att upptäcka de omfattande möjligheterna med våra stretchtält. Här kan du själv se vad som är möjligt, från praktiska sidoväggar till vår kollektion med åtta olika färger. Kom för att få inspiration och upplev själv hur våra tält kan berika dina evenemang eller utrymmen.

Besök vårt showroom

Expansion i vår produktionshall

En viktig utveckling i år var att vi fick en extra svetsmaskin i vår produktionshall. Denna utbyggnad är ett viktigt steg framåt för vårt produktionsteam, som nu kan svetsa ihop tältdukar ännu snabbare och effektivare. Denna förbättring av vår produktionsprocess är avgörande, eftersom en bra svetsfog är avgörande för den höga kvaliteten på våra stretchtält. Tack vare den nya svetsutrustningen kan vi försäkra våra kunder om ännu starkare och mer hållbara stretchtält, perfekta för alla typer av evenemang och tillfällen.

Expansion i vår produktionshall
Inget stretchtält utan kvalitetskontroll

Inget stretchtält utan kvalitetskontroll

I år har vi gjort en stor förbättring av kvalitetskontrollen av våra spanntält. Vi är stolta över det faktum att inget stretchtält lämnar våra lokaler utan att ha kontrollerats noggrant. Denna kvalitetskontroll säkerställer att varje tält vi levererar uppfyller våra höga kvalitetsstandarder. Det innebär att våra kunder alltid kan lita på att våra spanntält håller god kvalitet, oavsett om de används till en intim trädgårdsfest eller ett stort evenemang.

Orange stretchtält på Zandvoort-banan

En av årets höjdpunkter var tillverkningen av ett orange stretch-tält som mätte 10 x 28 meter! Detta tält var ett riktigt blickfång på banan i Zandvoort, där det sattes upp under ett stort evenemang. Det var ett fantastiskt tillfälle för oss att i praktiken demonstrera kvaliteten och det magiska utseendet hos våra spänntält. Tältets ljusa orange färg och imponerande dimensioner gjorde det till ett iögonfallande och oförglömligt inslag som stänkte av skärmen.

Orange stretchtält på Zandvoort-banan
Internationell tillväxt

Internationell tillväxt

En milstolpe i vår internationella expansion i år var att vi för första gången levererade våra stretchtält till Amerika och Sydafrika, det land där stretchtältet har sitt ursprung. Dessa steg var viktiga för vår tillväxt och marknadsnärvaro runt om i världen. I år producerade vi dessutom imponerande 82.000 m² stretchtält, vilket vi som team är stolta över. Totalt levererade vi våra stretchtält till 18 olika länder.

Samtidigt som vi ser tillbaka på ett framgångsrikt år är vi också fulla av förväntan inför vad det nya året kommer att ge oss. Behöver du ett tält till din mässa, festival eller ett skräddarsytt stretchtält? Då ska du ta en titt på vårt omfattande utbud av tält. Vi hoppas att vi får välkomna dig nästa år och tillsammans skapa oförglömliga evenemang. Skål för ett framgångsrikt 2024!