Möjligheterna med en stretchtält på en festival

Möjligheterna med en stretchtält på en festival

Ingen fest utan stämning, eller hur? En atmosfärisk miljö på en festival är en oumbärlig faktor för en lyckad tillställning. En stretchtält på din festival kan bidra till en stämningsfull festmiljö. Våra stretchtält är mångsidiga och kan användas på olika sätt, de erbjuder inte bara atmosfär utan kan också vara praktiska. I den här bloggen hittar du kreativa tillämpningar för användning på en festival!

En stämningsfull entré

En stämningsfull entré

En stretchtält ovanför ingången till en festival ger både praktiska och stilfulla fördelar. Den skapar en välkomnande entré som genast sätter besökarna i rätt stämning. Flexibiliteten och elegansen hos en stretchtält ger festivalområdet omedelbart en chic look.

Food- & drink courts

En solig sommardag vill du kunna erbjuda dina gäster en trevlig skuggplats. En stretchtält över mat- och dryckesstånden ger dina gäster möjlighet att njuta av sin dryck eller måltid i skuggan under en solig dag. Inte bara för skugga, men också mot regn och andra väderförhållanden är en stretchtält praktisk som skydd. Stor eller liten? På Eurostretch kan alla stretchtält göras helt på mått.

Se på möjligheterna
Food- & drink courts
Baldakin för huvudscenen

Baldakin för huvudscenen

Som tak över huvudscenen kan ett stretchtält skapa en elegant och imponerande bild. I händelse av regn ger det skydd över scenen och håller till exempel allt tekniskt material torrt. Ett stretchtält över en huvudscen ger också en atmosfärisk look, vilket hjälper till att skapa en trevlig miljö för besökarna på din festival.

Chill lounge/avkopplingsområde

Under en festival är det viktigt att skapa en plats där gästerna kan varva ner. På en solig dag, men även när vädret är dåligt, är det naturligtvis trevligt om en sådan plats är täckt. Ett stretchtält som skärmtak för en relaxavdelning på en festival erbjuder den perfekta blandningen av stil och funktionalitet.

Chill lounge/avkopplingsområde

Vill du använda vårt stretchtält för ditt evenemang eller din restaurang? Våra skräddarsydda lösningar erbjuder flexibilitet, väderbeständighet och stil. Våra stretchtält hjälper dig att organisera ett lyckat evenemang. Kontakta vårt team för att få veta mer om våra stretchtält och upptäck fördelarna redan idag!

Ta kontakt med oss!