Skapa ett nytt utomhusutrymme med ett tält med stretch

Skapa ett nytt utomhusutrymme med ett tält med stretch

Vill du göra ditt uterum användbart även under dagar med dåliga väderprognoser? Med ett stretchtält kan du enkelt skapa ett nytt utomhusutrymme för dina gäster. Ett stretchtält ger inte bara atmosfär till din lokal utan har också många praktiska fördelar. I den här bloggen lyfter vi fram några av fördelarna med att placera ett spanntält i din lokal. Läs mer om detta!

Ett spänntält med sidoväggar

Ett spänntält med sidoväggar

Ett av de vanligaste alternativen Eurostretch har att erbjuda är möjligheten att lägga till sidoväggar till ditt stretchtält. Genom att lägga till sidoväggar till ditt stretchtält kan du njuta av ditt stretchtält även i kallare temperaturer. Sidoväggarna kan också enkelt fästas och tas bort, vilket innebär att valet att fästa sidoväggarna kan göras kort i förväg. Så det här är ett flexibelt alternativ för dig själv och dina gäster kan också dra nytta av det.

Upptäck flexibiliteten i ett tält med stretch

Har du specifika önskemål om storlek, färg eller tryck på ditt stretchtält? Mycket är möjligt på Eurostretch! Eftersom vi kan designa ett specialformat stretchtält åt dig är ingen form eller kurva för galen. Du kan också välja mellan 8 olika färger och få din logotyp tryckt på stretchtältet. Så, letar du efter ett unikt stretchtält för ditt utomhusutrymme? På Eurostretch är vi glada att tänka tillsammans med dig!

Upptäck flexibiliteten i ett tält med stretch
Placera ut ditt spänntält tillfälligt eller permanent

Placera ut ditt spänntält tillfälligt eller permanent

Vill du bara köpa ett stretchtält för de kallare månaderna? Våra stretchtält är lätta att sätta upp och ta ner själva, vilket gör det enkelt för dig som ägare att göra detta själv. Vill du ta ner stretchtältet för vissa evenemang? Det är inga problem! Beställ vår manual här, som hjälper dig att sätta upp ditt eget stretchtält i 6 enkla steg. Detta ger dig kontroll och du är inte beroende av oss eller andra hjälpare som måste sätta upp ditt stretchtält åt dig.

Beställ manualen här

En smart investering

När du lägger till ett stretchtält till din catering- eller bröllopslokal ger du mer kapacitet året runt. Mer kapacitet innebär naturligtvis en möjlighet till mer omsättning! Att köpa ett stretchtält är därför en investering som är lätt och snabbt återbetald. Är du fortfarande osäker på investeringen? Våra rådgivare hjälper dig gärna att beräkna din avkastning. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

En smart investering

Eurostretch-tält är det perfekta valet för alla som vill optimera sitt utomhusutrymme. De erbjuder inte bara skydd och komfort, utan förhöjer också utseendet på din anläggning. Ett måste för alla som vill erbjuda sina gäster en oförglömlig upplevelse, oavsett om det är en restaurang eller en bröllopslokal.