Tips för styling av ett stretchigt tält

Tips för styling av ett stretchigt tält

Vill du dekorera ditt tält med stretch? Att styla ett spanntält kan göras på många olika sätt. Kanske är du ute efter dekorationer till tältduken i din trädgård, eller så vill du erbjuda dekorationer när du hyr ut din tältduk. Oavsett vilket finns det gott om valmöjligheter och det går alltid att kombinera dekorationer!

Stylade ett spänntält med lyktor

Stylade ett spänntält med lyktor

En populär dekoration för ett sträcktält förblir de glada lyktorna. Genom att lägga till denna dekoration är dekorationen av ditt sträcktält omedelbart klar! För en mer lekfull effekt kan du kombinera olika storlekar med olikfärgade lyktor. Lyktorna finns också med LED-lampor eller solcellslampor. På så sätt får du dekoration och belysning för ditt spanntält i ett.

Inspiration till uppspänt tält

En stämningsfull look med LED-belysning

Används ditt spänntält också mycket på kvällen? Då är LED-belysning inte bara en stämningsfull utan också en praktisk dekoration. Genom att välja en varm belysning skapar du en mysig atmosfär i ditt tält. Eftersom den bara har ett värde när det är mörkt rekommenderar vi också att du lägger till en annan typ av dekoration

En stämningsfull look med LED-belysning
Gör det festligt med tyggirlanger!

Gör det festligt med tyggirlanger!

Dekorationer som aldrig blir tråkiga: kransar! Den här typen av styling passar för alla evenemang. Eftersom tyggirlanger är tyngre hänger de snyggt och på Eurostretch tycker vi ofta att de ser snyggare ut än vanliga plastgirlanger. Dessutom kan du välja de klassiska triangelflaggorna men också en flagglina med rektangulära tygstycken. Genom att välja en flagglinje med olika färger skapar du en lekfull effekt på ditt stretchtält.

Massor av valmöjligheter med ett romantiskt blomsterarrangemang

Speciellt för bröllop är detta en populär form av styling. Genom att dekorera mittstången på spanntältet med blommor skapar du en romantisk atmosfär. Att återanvända ett blomsterarrangemang är enkelt genom att välja ett torkat blomsterarrangemang eller ett konstgjort blomsterarrangemang. På så sätt kan du njuta av dekorationerna under lång tid och det är ofta billigare än att köpa ett blomsterarrangemang med färska blommor.

Massor av valmöjligheter med ett romantiskt blomsterarrangemang

Vill du köpa ett tält med stretch?

Har den här bloggen gjort dig upphetsad att köpa ett sträcktält (ännu)? På Eurostretch kan du! Begär en offert här eller kontakta oss för att få råd från våra stretchtältrådgivare.

Begär en offert