Tips för ett rent stretchtält

Tips för ett rent stretchtält

Ett rent stretchtält är inte bara estetiskt tilltalande utan förlänger också tältets livslängd. Genom att regelbundet rengöra och underhålla ditt stretchtält säkerställer du att du kan njuta av det längre. Här är några tips för att hålla ditt stretchtält i toppskick:

  1. Välj rätt rengöringsmedel
  2. Rengör regelbundet
  3. Torka ditt stretchtält helt innan förvaring
  4. Förvara på en sval och torr plats
  5. Dra nytta av vår XXL tvättmaskin
Rengör ditt stretchtält regelbundet med rätt medel

Rengör ditt stretchtält regelbundet med rätt medel

För att börja; rengör ditt stretchtält regelbundet, särskilt efter evenemang med mycket damm eller smuts. Detta hjälper till att förhindra fläckar och smutsansamling. Undvik aggressiva kemikalier när du rengör tältduken. Dessa kan skada tältet eller missfärga duken. Genom att använda milda rengöringsprodukter ser du till att ha ett rent stretchtält som alltid ser nytt ut. Det finns till och med speciella rengöringsmedel för tältdukar.

Förvara ditt stretchtält torrt och svalt

Innan du förvarar ditt stretchtält, se till att det är helt torrt. Fukt kan leda till mögelbildning, vilket i sin tur kan leda till skador på tältet. Ett helt torrt och rent stretchtält förhindrar obehagliga överraskningar när du vill sätta upp tältet nästa gång. Se till att förvaringsutrymmet är fritt från fukt och direkt solljus. Detta hjälper till att hålla tältet i optimalt skick och säkerställer att du alltid har ett rent stretchtält. Vårt tältväska kan vara en bra lösning, lämplig för tält upp till 150 m2.

Dra nytta av vår XXL tvättmaskin

Dra nytta av vår XXL tvättmaskin

Har du ett stort stretchtält som behöver en grundlig rengöring? Vår XXL tvättmaskin är perfekt för att rengöra stretchtält upp till 200 kvadratmeter. Vi erbjuder också en praktisk upphämtning- och leveransservice. Detta säkerställer att ditt stretchtält inte bara är rent utan också luktar fräscht och är redo för nästa evenemang.

Hyr ut dina stretchtält som nya

Varje evenemang förtjänar en felfri miljö, och ditt stretchtält spelar naturligtvis en avgörande roll i detta. Efter en säsong av intensiv användning är det viktigt att få ditt tält i toppskick så att det fortsätter att lysa på varje nytt evenemang. På Eurostretch förstår vi därför vikten av en perfekt presentation. Därför erbjuder vi dig verktygen och tjänsterna för att göra ditt stretchtält så gott som nytt. Oavsett om du väljer vår XXL tvättmaskin eller behöver råd om rätt underhåll, är vi här för dig. Lämna också alltid ett oförglömligt intryck med ett rent och fräscht stretchtält. Kontakta oss idag och upptäck hur vi kan hjälpa dig att få ditt tält att lysa igen!