Unikt och snyggt stretchtält för din trädgård

Ett blickfång för din trädgård

Ett blickfång för din trädgård

Om du letar efter ett unikt och attraktivt trädgårdsskydd är stretchtältet idealiskt. Stretchtältet kan vara helt personligt.

  • Specialanpassning riktad mot trädgårdar
  • Personlig rådgivning anpassad efter din situation
  • Olika färgalternativ
Mer om produktion
Detta tält tillför verkligen något till vår trädgård
Vi letade efter ett snyggt tält till vår trädgård. Det var svårt att hitta något originellt, men sedan hittade vi stretchtälten. Dels tack vare Jos goda råd har vi ett coolt tak i trädgården!
Iris, Ouderkerk aan den IJssel
Goda råd till vårt trädgårdstak
Jag gillade att Joris kom till oss för att ta en titt på rätt storlek. Efter att vi hade valt färg var vårt tält helt specialtillverkat. Tack Joris!
Ria, Wijk bij Duurstede
Vårt nya tält levererades inom två veckor
Jag hade inte förväntat mig att vårt tält skulle levereras så snabbt. Vi hade en speciell storlek eftersom det skulle placeras på en takterrass. Supersnabb service!
Jeroen, Arnhem

Varför ett tält från Eurostretch?

Snabbt hemma!

Eftersom tälten tillverkas i Nederländerna kan de levereras snabbt.

Unik efterbehandling

Tack vare flexibiliteten hos dessa tält kan de alltid uppfylla kundernas krav.

Lämplig för alla platser

Vi tillverkar standardtält, men kan också tillverka skräddarsydda och specialanpassade tält. Något för alla.

Våra stretch-tält Webshop
Lämpligt för vilken plats som helst

Lämpligt för vilken plats som helst

Vi tillverkar standardtält, men kan även tillverka specialtillverkade och speciella former. Något för alla.

Läs mer om oss

Sätt upp ditt stretchtält
I 6 steg

Vanliga frågor

Stretchtältet är ett flexibelt skydd som normalt förblir öppet på sidorna. Men det är nu möjligt att förse tältet med våra egna utvecklade sidoväggar. Vi ger gärna mer information om dessa sidoväggar, som också kan ses i vår utställning. Det är också möjligt att sänka en sida, vilket minskar det tillgängliga utrymmet under tältet till cirka 2,5 meter.

Efter att ha köpt en stretchtält har du möjlighet att bygga upp det själv eller låta våra monteringsteam göra det åt dig. Med hjälp av våra tydliga instruktioner för montering är det helt klart möjligt att göra det själv. Det är inte rakvetenskap; du behöver bara veta rätt ordning!

Stretchtälten är tillverkade av en enfärgad PVC-belagd duk som bearbetats med en teknisk textil. Vi har två kvaliteter att välja mellan, 550g/m2 och 740g/m2.

Eurostretchtents finns tillgängliga i alla tänkbara storlekskombinationer upp till 20 x 20 meter (400 kvadratmeter). Du kan koppla samman Eurostretchtents, vilket gör att du kan täcka stora områden. Koppling sker med speciella anslutningsdelar som kan länka samman våra tält eller ansluta dem till en byggnad.

Ge din trädgård ett nytt utseende med ett stretchtält

Stretchtält i din trädgård tillhandahåller en trevlig sittplats där du kan ta emot dina gäster. Behöver din trädgård ett stretchtält med en unik form? Eftersom vi levererar stretchtält i alla storlekar och former kan utrymmet i din trädgård användas optimalt. Utöver att ditt stretchtält kommer att se vackert ut är säkerheten såklart lika viktig. Som ett resultat levererar vi endast tält av högsta kvalitet. Eftersom vi genomför produktionen själva har vi det helt i egna händer.

Visa stretch-tälten
Ge din trädgård ett nytt utseende med ett stretchtält
Bygg ditt trädgårdstält helt själv

Bygg ditt trädgårdstält helt själv

När du har hittat rätt stretchtält för din trädgård vill du naturligtvis få upp det så fort som möjligt. Är du händig och flyr inte från en utmaning? Använd vår manual för att bygga tält så kan du enkelt bygga ditt eget stretchtält! Behöver du hjälp? Då står vårt byggteam redo att sätta upp stretchtältet i trädgården åt dig. Nyfiken på vad som är möjligt för din trädgård? Begär en offert eller kontakta oss för att diskutera dina önskemål.

Begär en offert