Stretchtält

För alla dina stretchtältbehov

Vad gör våra stretchtält så mångsidiga? Allt börjar med färgen på ditt tält. Du kan beställa ett tält i alla tänkbara färger hos oss! Eller kanske du föredrar ett tält med tryck med din företagslogotyp. Du bestämmer också hur stort ditt tält kommer att vara, med storlekar på upp till 20 x 20 meter. Behöver du mer utrymme? Med våra specialanslutningar kan du enkelt länka ihop tält eller fästa dem på en byggnad.

Vi använder enkelbelagd PVC-duk för våra tält. Detta tyg är av högsta kvalitet och är brandsäkerhetscertifierat. Sömmarna sys inte utan förseglas med högfrekventa svetsar, vilket gör dem mycket robusta. Sömmarna är ännu starkare än själva tyget!

Begär en offert
Eller, ta kontakt

Alltid det perfekta stretchtältet

Eurostretch har alltid ett stretchtält som uppfyller dina behov. Det finns olika alternativ när du köper ett tält från Eurostretch:
– Beställ ett tält i standardstorlek från vår webbshop
Köp ditt stretchtält snabbt och enkelt. Välj önskad storlek, modell och färg och betala direkt för ditt köp. Vi levererar tältet till din plats, eller så kan du hämta tältet i Doetinchem!
– Beställ ett helt skräddarsytt tält via webbshopen
Låt oss veta önskad färg och storlek via webbshopen. Ditt skräddarsydda tält är klart att levereras på nolltid.
– Särskilda former
Har du ett unikt tält i åtanke? Vi kan förse dig med ett tält i alla former och storlekar. Vi vill gärna höra vad du letar efter!

Är du osäker på om ett tält passar? Vi gör gärna ett besök på plats och tittar på möjligheterna med dig.

VÄLJ ALLTID TOPPKVALITÉ
TÄLTDUK

Säkerheten främst
Oavsett vad du planerar att göra med ditt stretchtält: säkerhet är avgörande. Därför arbetar vi bara med de finaste materialen och därför kommer säkerheten alltid främst hos oss. Vår monteringspersonal är SCC-certifierad (VCA). Alla våra tält uppfyller europeiska normer för brandsäkerhet och säkerhet och är godkända enligt DIN 4102B1-standarder. Behöver du en byggtältbok för ditt evenemang? Vi har tältböcker tillgängliga för alla standardtält i vår webbshop enligt NEN 8020-41 standarder.

VÅRA KVALITETER

Egen produktion i vår verkstad

Ett års fullständig garanti

Alla typer, storlekar och färger tillgängliga

Brandsäkra stretchtält med erforderliga certifieringar

Transport och montering av interna monteringsteam

Har vi väckt ditt intresse? Be om en offert nu!

Begär offert

Våra underbara kunder som vi har njutit av att arbeta med!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev