Ett stretchtält är det perfekta uteplatsskyddet för café och restaurang

Behöver du ett tak för en terrass? Tänk på ett stretchtält. På Eurostretchtents Company utvecklar och producerar vi stretchtält i alla former, färger och storlekar. Tälten är lätta att sätta upp och passar för (halv) permanent visning. Vi producerar våra stretchtält i vår verkstad i Doetinchem och vi levererar ett snabbt växande antal cateringentreprenörer i hela Europa. Naturligtvis kan du besöka vår verkstad, ringa eller maila oss för ett möte, eller se några bilder här.

En uteplats av högsta kvalitet

En uteplats av högsta kvalitet

Inom restaurangbranschen är säkerhet avgörande. Vi är stolta över att säga att tygerna vi använder för våra uteplatstak har ett brandskyddsintyg.

En uteplats måste vara säker och hållbar. Därför använder vi på Eurostretchtents en dubbelbelagd teknisk textil som vi själva har utvecklat och som är idealisk för användning inom restaurangbranschen. Stretchtyget är av högsta kvalitet och certifierat brandsäkert. Sömmarna sys inte hos oss utan är svetsade med hög frekvens. Det gör dem extremt robusta. Sömmarna är ännu starkare än tyget! Vi erbjuder vår duk i fyra typer, på den här sidan berättar vi mer om den, men du kan alltid ringa eller mejla oss för råd.

Kontakt

Köp alltid ett brandsäkert uteplatsskydd

Inget krångel, det är vad vi vill ha. Det är därför vi ger ett års full garanti på ditt flextält. Vi har alla faciliteter till hands, så om ditt stretchtält behöver repareras, stöder vi dig med råd och en reparationsservice. Vår toppmoderna workshop ligger i Nederländerna, vi kan agera snabbt och effektivt.

Köp alltid ett brandsäkert uteplatsskydd